12 Eylül 2015 Cumartesi

Kitap Ezgisi'nden Birkaç #Dizi Önerisi

 Herkese merhabalar! Nasılsınız baylar bayanlar?  Okulların açılmasını isteyen tek kişi ben miyim acaba? Tatil sizce de sıkıcı olmadı mı artık? Tek eğlencem gökyüzünü kaplayan binalarla çevrili, dağ manzaralı bir balkon. Kitap okuma alanım. Nasıl da seviyorum burayı!Ders çalışmak bile ayrı bir eğlenceli oluyor burada.  Nefes aldığımı hissediyorum sanki. Dört duvar arasında kalmak hiç de bana göre değil. Kitap Vampiri ve Kitap Perisi ile sık sık buluşuyoruz fakat hiçbir zaman yeterli olmuyor. Yani anlayacağınız yalnızlığımın kalesinde ki bu benim balkonum oluyor, diziden diziye koşuyorum! O kadar çok dizi izledim ki bu yaz :))  Sizler de izleyin, izletin, izlettirin diye buraya biraz dizi serpiştirmek istedim. Haydi başlayalım!

9 Ağustos 2015 Pazar

Yorum: Bülbülü Öldürmek #Harper Lee

Sayfa Sayısı: 357
Yazarı: Harper Lee

  Zamanında zencilere karşı olan o önyargılı yaklaşımı, küçümsemeyi, aşağılamayı hor görmeyi baz alan ve bunları Scout adında bir çocuğun ağzından anlatarak olayları masumane bir bakış açısıyla anlatan bir kitap. Daha önce eşini okumadığım ve okuyamacağım bir kitap.

3 Temmuz 2015 Cuma

Benim Önerdiklerim Konulu Videom

 Herkese merhaba! İlk videomla karşınızdayım. Kitap Vampiri ve ben yepyeni bir video çektik. Harika vakit geçirdik ve bu video'ya da yansıdı.
Umarım beğenizi kazanabilirim. Bana yorum bırakmayı unutmayın! İyi, kötü fark etmez. Ancak kötü yorumlarla daha iyisini yapabilirim. Dürüst olun. Hoşçakalın!

20 Haziran 2015 Cumartesi

The 100 Kitap ve Dizi İncelemesi


Kitap Adı: The 100 21.Gün
Yazarı: Kass Morgan
Yayınevi: GO!

     Herkese merhabaa!! Yazmayı o kadar çok özledim ki. O sıkışık okul döneminde bilgisayarıma birkaç şey yazmakta o kadar zorlandım ki anlatamam; ama bakın geri döndüm ve daha da sağlam dönüyorum. Bu yaz için çok güzel planlarım da var sizler için :)) 

9 Haziran 2015 Salı

Geri Döndüm!!

Merhaba!! Ne kadar uzun bir zaman oldu değil mi? Şubat ayından beri yazmamışım. Yazamadım değil. Bir işim ya da bir sorunum da yoktu. Yazmadım çünkü beni kimsenin okuduğuna dair bir inancım yoktu. Sonra biraz daha yazmayı deneyip okuyucu kazanmaya ne dersin dedim kendime. Onlar bir anda gelmeyecekler, onları kazanmam gerekiyor ve ben sessiz kalırsam kendiliğinden de var olmayacaklar. Ben de yazmaya karar verdim. En iyi bildiğim şeyi yapacağım, hem burada yazacak hem de eskiden yaptığım gibi kendime sakladığım mini minnacık hikayelerime devam edeceğim. Hala buradayım. Beni okuyan herhangi biri varsa geri döndüm ve okuyucu avlama peşindeyim. Kafamda çok güzel şeyler var. Gerçekleştirebilirsem çok mutlu olacağım ve edeceğim şeyler.